451 220_babysvom3

En god start på et godt vandliv.

Nyd samværet med dit barn i vores 33 grader varme vand, mens du knytter bånd til dit barn og dit barns sanser og motorik styrkes.

I Greve Svømmehal findes:

  • Babybassin 1,2 m dybt med en temperatur på 33 grader.
  • Børnebassin 0 - 60 cm. dybt med en temperatur på 33 gader.
  • Puslerum ved siden af babybassinet.
  • Babylounge, hvor man kan stille sulten med medbragt mad (der forefindes mikroovn), lege/hygge med andre babyer og forældre.

INGEN TILMELDING - KOM NÅR I HAR TID OG LYST

Bemærk, at der kan være undervisning i babybassinet samt, at bassinet er forbeholdt voksne med gigt eller andre bevægelseshandicaps mandag og onsdag i tidsrummet kl. 14.00 - 15.30 (gælder ikke skoleferier).


Du kan GRATIS låne svømmebælter, svømmevinger, paraplyklapvogn og autostol i svømmehallen.

Bemærk: For at mindske risikoen for "uheld" (afføring) med efterfølgende påkrævet lukning af babybassinet skal dit barn have badeble og babybadebukser på i vandet i Greve Svømmehal. Vi godtager KUN HAPPY NAPPY/SPLASH ABOUT som er badebukser i neopren med ben.

Babybassinet i Greve Svømmehal, kan alene benyttes af babyer fra de er ca. 3 måneder til de er til og med 3 år med nødvendig og påkrævet voksen hjælp. Prisen for at benytte babybassinet er den normale entre-pris for børn (0-18 år) og voksne (over 18 år).

Du finder vores priser ved at klikke her.

I Greve Svømmehal betaler flerlinger op til 4 år kun én billet, men vi kræver, at der er mindst en voksen badende pr. barn.

Vi henstiller til, at der kun er en voksen i vandet pr. barn når der er mange i bassinet. 

Ønsker du yderligere information eller oplysninger, er du altid velkommen til at ringe til Greve Svømmehal på telefon 43 97 95 27.

Læs mere om vores forskellige undervisningshold og diverse gode råd om babysvømning i menuen i skærmens venstre side.